Vidd magaddal kerékpárod a FlixBus utadra! Jegyek már 4799 Ft-tól

Kedvezmény Lejár 31/08/2019
Akár a természetbe indulsz, akár egy új várost fedezel fel,...Több

Akár a természetbe indulsz, akár egy új várost fedezel fel, vidd magaddal kerékpárod is a következő FlixTripedre. Jegyek már 4799 Ft-tól!
Kevesebb

Irány Horvátország – most 9499 Ft-tól a Flixbus-on

Kedvezmény Lejár 31/08/2019
Júniustól naponta indulnak járataink a horvát tengerpartra! Csak ugorj fel...Több

Júniustól naponta indulnak járataink a horvát tengerpartra! Csak ugorj fel egy Flixbus buszra Budapesten vagy Siófokon és ébredj a tengernél! Kevesebb

Kényelmes buszutak már 1 190 Ft-tól a Flixbus-nál

Kedvezmény Lejár N/A
Nézz szét a Flixbus oldalán és fedezd fel a legalacsonyabb...Több

Nézz szét a Flixbus oldalán és fedezd fel a legalacsonyabb árú jegyeket! Kevesebb

Mi a véleményed a Flixbus üzletéről?

Kérjük értékeld

Még több információ a Flixbus-ról

Már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Flixbus, amely egy igazán fiatalos utazási vállalat. 2013 óta szállítja utasok millióit Európában távolsági utakra. Nekik köszönhetően olyan úti célokra is eljuthatunk busszal, amely korábban nem volt lehetséges vagy csak több átszállással. Ezen felül abszolút elérhető áron kínálják jegyeiket, és egy-egy Flixbus kuponnak vagy kuponkódoknak köszönhetően pedig néha szuper alacsony áron juthatunk hozzá a jegyekhez.

Foglalási rendszerük egyszerű és naponta bővítik ajánlatunkat! Nem csak a Flixbus weboldalán, haem a Flixbus-App-en keresztül is foglalhattok és vásárolhattok jegyet, amely jelentősen megkönnyíti a szervezést és tulajdonképpen bármikor hozzájuthattok a jegyhez. A fedélzeten természetesen ingyenes Wifi is a rendelkezésetekre áll.
Fontos megemlíteni, hogy zöld buszokkal járnak, amelyek betartják a környezetvédelmi szabványokat. A buszok ezen felül a legmagasabb komfort- és biztonsági szintet kínálják!

Érdekesség pedig, hogy a Flixbus székhelye Münchenben, Németországban található!

Hogyan használd fel Flixbus kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni a Flixbus Kuponkódot