Akár 40%-os kedvezmény a Footshop.hu oldalán

Kedvezmény Lejár N/A
Cipők, pólók, sapkák, és sok más termékek széles választékát találjátok...Több

Cipők, pólók, sapkák, és sok más termékek széles választékát találjátok akciósan a Footshop.hu oldalán. Kevesebb

FOOTSHOP CLUB program – 2500 Ft értékű utalvány

Kedvezmény Lejár N/A
Regisztráljatok a Footshop Club programjában és ajándékba 2500 Ft értékű...Több

Regisztráljatok a Footshop Club programjában és ajándékba 2500 Ft értékű utalványt kapsz, amelyet 25.000 Ft feletti vásárláskor felhasználhattok. Kevesebb

Footshop Club – 10% jóváírás

Kedvezmény Lejárt
10%-ot jóváírnak minden rendelés összértékéből a Footshop oldalán!

Mi a véleményed a Footshop üzletéről?

Kérjük értékeld

Még több információ a Footshop-ról:

A Footshop webáruház a tökéletes bolt a Sneaker cipők szerelmeseinek. Kifejezetten tornacipőkre, Limitált kiadású modellekre és Fashion cipőkre specializálódtak. A női-, férfi- és gyermekcipők mellett pedig kiegészítőket is találtok az oldalon. Cipőápolási kellékek, pénztárcák, napszemüvegek, fülhallgatók, karórák és más divat kiegészítők gondoskodnak arról, hogy lépést tudjatok tartani a “street fashion” új hullámaival.

Több neves márka termékét is megtaláljátok az oldalon, legyen az Nike, Puma, Adidas vagy Converse, és ha 35 000 Ft felett vásároltok ingyenes ki is szállítják a megrendelt termékeket. Ha pedig valamilyen oknál fogva nem jó vagy nem tetszik a termék, azt 30 napig vissza is küldhetitek.

Érdekesség, hogy a webáruházat eredetileg Csehországban alapították 2011-ben és ma már egyre népszerűbb kis hazánkban is! Már meg is nyílt az első üzlet Budapesten!

És mivel trendinek lenni nem mindig olcsó mulatság, érdemes figyelemmel követni oldalunkat, hogy kedvezményesen vásárolhassatok az elérhető Footshop kuponkódokkal!

Hogyan használd fel Footshop kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni a Footshop Kuponkódot