Upsz! Sajnos itt nem találtunk kuponokat.

Sajnos jelenleg nincs ennek a boltnak elérhető kuponja! Kérjük nézz be hozzánk később!

Mi a véleményed a Footshop üzletéről?

Kérjük értékeld

Még több információ a Footshop-ról:

A Footshop webáruház a tökéletes bolt a Sneaker cipők szerelmeseinek. Kifejezetten tornacipőkre, Limitált kiadású modellekre és Fashion cipőkre specializálódtak. A női-, férfi- és gyermekcipők mellett pedig kiegészítőket is találtok az oldalon. Cipőápolási kellékek, pénztárcák, napszemüvegek, fülhallgatók, karórák és más divat kiegészítők gondoskodnak arról, hogy lépést tudjatok tartani a “street fashion” új hullámaival.

Több neves márka termékét is megtaláljátok az oldalon, legyen az Nike, Puma, Adidas vagy Converse, és ha 35 000 Ft felett vásároltok ingyenes ki is szállítják a megrendelt termékeket. Ha pedig valamilyen oknál fogva nem jó vagy nem tetszik a termék, azt 30 napig vissza is küldhetitek.

Érdekesség, hogy a webáruházat eredetileg Csehországban alapították 2011-ben és ma már egyre népszerűbb kis hazánkban is! Már meg is nyílt az első üzlet Budapesten!

És mivel trendinek lenni nem mindig olcsó mulatság, érdemes figyelemmel követni oldalunkat, hogy kedvezményesen vásárolhassatok az elérhető Footshop kuponkódokkal!

Hogyan használd fel Footshop kuponkód kedvezményed?

Hogyan kell használni a Footshop Kuponkódot